25-11-11

Van Kroket tot Yellow Submarine.

Ryan stak gisteren zijn duim door een kroket die net 10 minuten (ja, de van Dobbe moeten 10 minuten), in 180 graden frituurvet had gezeten. De inhoud van de kroket bleef aan zijn duim kleven. Dit deed pijn. De koude kraan er 10 minuutjes op en dan weer verder Wall-E kijken. Jammer genoeg onstond er toch een blaar. Zie onderstaande foto. Daarna zei Ryan; "weet je wat pas echt heet is? Lava". Ja, lava is nog heter dan kroketvulling. Das zeker waar. Toen zei ik: "een kaassouflé vulling op je duim, da's ook shitty". Ryan zei toen "weet je wanneer er pas echt veel damp onstaat?"... "nou?"... "Als je een emmer water over lava heen gooit". Toen zei ik: "ja, dat gebeurd natuurlijk wel is als de lava in de zee stroomt, dan koelt hij ook zo af, krijg je heel lekker warm zeewater". Vervolgens kwam ik op de apen die wel is in zo'n warmwaterpool zitten in de buurt van een vulkaan. Omdat Ryan niet wist wat dat was, liet ik hem een filmpje van Youtube zien. Het liedje wat daarbij gespeeld wordt is fantastisch. Het is een Japanse cover op Yellow Submarine van The Beatles. Echt een tophit.. wat mij betreft.

Maar nu eerst de duim:

IMG_0355[1].JPG

En dan nu het fantastische filmpje van de Japanese Monkey's.

 

08:33 Gepost door Nennis | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

arme jongen... :-( monkeys daarentegen erg schattig :-)

Gepost door: chellie | 25-11-11

en wat fijn dat ik nu gewoon in 1x commentaar kan geven...moest die validatiecode wel soms 4x opnieuw intoetsen...werd er gek van..

Gepost door: chellie | 25-11-11

sprekende foto! ik voel gewoon helemaal mee met die blaar...gauw een pleistertje erop dat hij niet stoot...xxx en over kroketten gesproken, ik stak zelf bij de Blaauwe Hand in Nijmegen een warm bitterballetje in m'n mond en als herinnering heb ik twee weken een verbrand gehemelte gehad.

leuk aapjes in het warme bad ;)

Gepost door: terry | 25-11-11

agossie, arrum kind.. gaat hopenlijk al wat beter?

@terry: heb je helemaal niet verteld :-s

Gepost door: olive | 27-11-11

De commentaren zijn gesloten.